Leonardo novi sportski direktor PSŽ-a?

Francuzi pišu da je Leonardo proteklih dana boravio u Dohi gdje se sastao sa čelnicima Parižana, inače, Arapima koji su vlasnici kluba. Morati sve demantuje
0 komentar(a)
Leonardo, Foto: Reuters
Leonardo, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.06.2011. 16:32h

Francuski „L'Ekip” danas je objavio da će trener Intera Leonardo ubrzo da postane sportski direktor PSŽ-a, bez obzira što mu je Masimo Morati nedavno dao veliku podršku.

Francuzi pišu da je Leonardo proteklih dana boravio u Dohi gdje se sastao sa čelnicima Parižana, inače, Arapima koji su vlasnici kluba. L'Ekip” je u toku dana objavio još pouzdaniju informaciju da će Brazilac u narednih 48 sati da bude promovisan u sportskog direktora Parižana

Njihova ideja je da Leonardo postane sportski direktor i da u bliskoj budućnosti vrati PSŽ u vrh francuskog fudbala. Navodno, sastanku je prisustvovao i trener „svetaca” Antoan Kombare, koji je i predložio da Leo stigne na „Park prinčeva”.

Oglasio se i Morati i demantovao sve rečenicom da Leonardo nije ni boravio u Dohi.

- To su samo priče, Leo je na odmoru u Brazilu. Nema ništa konkretno o njegovom odlasku u Pariz - rekao je Morati.

Međutim, čini se da nije sve kristalno jasno u cijeloj priči kao što tvrdi vlasnik Intera, jer su italijanski mediji otkrili da se Morati prije nekoliko dana sastao sa Marselom Bijelsom, bivšim selektorom Čilea. Morati je, inače, i to oštro demantovao. Leo je igrao za PSŽ u sezoni 1996/97.

Bonus video: