Bufon: Ne mrdam iz Juventusa

"Vratiću se! Biću isti onaj Bufon kakav sam jednog dana bio. Osjećam mnogo ljubavi kada je u pitanju Juventus. Ostajem 100 odsto", kazao je Bufon
0 komentar(a)
Bufon, Foto: Reuters
Bufon, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.06.2011. 07:35h

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon potvrdio je da će braniti boje "stare dame" i naredne sezone, uprkos tome što ja za italijanske medije njegov transfer u Romu posljednjih nekoliko mjeseci bio "gotova stvar".

Bufon, koji ima 33 godine, samo 16 puta je stajao na golu Juventusa u minuloj sezoni, a najveći dio je propustio zbog povrede.

"Vratiću se! Biću isti onaj Bufon kakav sam jednog dana bio. Osjećam mnogo ljubavi kada je u pitanju Juventus. Ostajem 100 odsto", kazao je Bufon u intervjuu za "Gazetu delo sport".

Kaže da je u minulih nekoliko mjeseci imao nesporazume sa klubom.

"Ne želim nikog da krivim. Mislim da su i klupski rukovodioci naučili iz ovoga. Vjerujem da će me cijeniti više, ali i da ćemo se više cijeniti međusobno. Ja pripadam Juventusu".

"Stara dama" je završila prošlu sezonu na razočaravajućem sedmom mjestu, pa naredne sezone neće igrati evropska takmičenja. U pauzi, trenera Luiđija del Nerija zamijenio je Antonio Kontre.

"Razgovarao sam sa Konteom, rekao mi je da sam dio projekta, što mi puno znači. Vjerujem da će navijači u narednoj sezoni gledati pravi Juventus", zaključio je Bufon.

Bonus video: