Predsjednik Birmingema bijesan zbog odluke Mekliša

Doveo sam mu tri igrača koja je tražio. Kada sam završio posao i oko četvrtog, dobio sam mejl od Mekliša da odlazi. To govori sve o njemu - rekao je Piter Panu
0 komentar(a)
Aleks Mekliš, Foto: Reuters
Aleks Mekliš, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.06.2011. 12:23h

Iako je ispao iz Premijer lige, Birmingem je dao povjerenje Aleksu Meklišu i odflučio da i naredne sezone bude menadžer.

Ali, škotski trener je juče i-mejlom obavijestio predsjednika kluba Pitera Panua da odlazi, i to baš u trenucima kada je prvi čovjek „plavaca“ završavao posao oko dovođenja Denija Kuvermansa iz PSV-a.

Prije njega, Birmingem je doveo Marlona Kinga, Krisa Burka i Morgara Gomija.

- Doveo sam mu tri igrača koja je tražio. Kada sam završio posao i oko četvrtog, dobio sam mejl od Mekliša da odlazi. To govori sve o njemu - rekao je Panu.

Predsjednik kluba je rekao da neće pustiti čovjeka koji ima još dvije godine ugovora da ode bez obeštećenja. Mekliš je na meti Aston Vile, ali niko i ne pomišlja da ga pusti u redove gradskog rivala bez velike borbe.

- Još ima ugovor sa Birmingemom i to mu ne dozvoljava da priča sa bilo kim. Sastaću se sa mojim pravnim savjetnicima, ove se neće završiti tek tako - zaključio je Panu.

Mekliš je ove godine donio Birmingemu prvi pehar nakon 48 godina, pošto su njegovi igrači u finalu Karling kupa savladali Arsenal sa 2:1. Ipak, u uzbudljivom finišu je ispao iz Premijer lige...

Bonus video: