Nemanja Vidić ostaje u Mančesteru

Kapiten sam Mančestera, zaradio sam nogo novca, osvojio praktično sve i zašto bi sada otišao u Italiju, kada tamošnji fudbal prolazi kroz burne trenutke - rekao je Vidić
63 pregleda 0 komentar(a)
Nemanja Vidić, Foto: Reuters
Nemanja Vidić, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.06.2011. 12:01h

Nemanja Vidić, jedan od najboljih defanzivaca svijeta, nema namjeru da napusti Mančester junated ovoga ljeta i preseli se u Italiju (Juventus)

To tvrdi njegov menadžer Silvano Martina, koji zastupa i golmana Juventusa Đanluiđija Bufona.

Martina je potvrdio da za Vidića postoji veliko interesovanje, ali da je u ovom trenutku nemoguće da reprezentativac Srbije promijeni klub.

- Kapiten sam Mančestera, zaradio sam nogo novca, osvojio praktično sve i zašto bi sada otišao u Italiju, kada tamošnji fudbal prolazi kroz burne trenutke - prenio je Martina za "Tutosport" ono što mu je Vidić rekao u razgovoru prije nekoliko dana.

Dvadesetdevetogodišnji defanzivac je u Mančester stigao ljeta 2006. godine iz moskovskog Spartaka. Posljednjih nekoliko sezona odbrana "đavola" se ne može zamisliti bez njega.

Početkom prošle sezone potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom, za koji je do sada nastupao 161 put i dao 14 golova.

Bonus video: