Real pristao na uslove Atletika, problem Aguerova plata

Real mu je ponudio šest miliona koliko imaju Karim Benzema, Mesut Ozil, Ćabi Alonso, Pepe, Serhio Ramos, njegov menadžer tražio milion više
0 komentar(a)
Aguero, Foto: REUTERS
Aguero, Foto: REUTERS
Ažurirano: 12.06.2011. 11:33h

Odavno je poznato da je Serđo Aguero velika želja Žoze Murinja. Uprava Reala je odlučna da ga dovede i čak je pristala da plati 45 miliona eura koliko traži Atletiko.

Međutim, problem je sam Argentinac. On je bio najplaćeniji igrač "kolčonerosa" sa godišnjom platom od sedam miliona eura, što u Realu ne žele da mu daju.

Ako pristanu na to, on će postati treći najplaćeniji igrač "kraljevskog kluba", zajedno sa Ikerom Kasiljasom, nakon Kristijana Rolanda i Kake, što se ne bi svidjelo ostalim zvijezdama u timu.

Real mu je ponudio šest miliona koliko imaju Karim Benzema, Mesut Ozil, Ćabi Alonso, Pepe, Serhio Ramos.

Njegov menadžer Bruno Satin za sada ne želi da pristane na smanjenje plate, a za to vrijeme Aguero se u miru priprema za selekcijom Argentine za Kopa Ameriku, koja počinje 1. jula.

Naredne nedelje sve bi moglo biti jasnije po pitanju (ne)prelaska u Real, a najkasnije do 30. juna Aguero želi da se riješi dilema oko ostanka ili odlaska iz Atletika, jer želi na miru da se posveti reprezentativnim obavezama.

Bonus video: