Ronaldo traži od sitija 400.000 funti nedeljno i kapitensku traku

Razgovor vođe u Abu Dabiju, a Mančester siti spreman da platio obeštećenje od 150 miliona eura
0 komentar(a)
Spettacolo_2, Foto: REUTERS
Spettacolo_2, Foto: REUTERS
Ažurirano: 12.06.2011. 08:41h

Kristijano Ronaldo, najbolji igrača Reala, ne isključuje mogućnost prelaska u Mančester siti nakon što je sa Madriđanima osvojio samo "Kup kralja", prenose britanski mediji.

Reprezentativac Portugala imao je neformalni razgovor sa vlasnikom "građana" šeikom Mansurom i predočio mu uslove pod kojima bi prešao u taj klub.

Uslovi su 400.000 funti nedeljno (oko 450.000 eura), dres sa brojem sedam, kapitenska traka i garancije da će uvijek biti najplaćeniji igrač Mančester sitija.

- Ronaldo je imao razgovor sa ljudim iz Mančestera i polaskan je time što su oni spremni da mu ispune sve uslove koje želi - rekao je neimenovani izvor blizak Portugalcu za britanske medije, uz napomenu da su razgovori vođeni u Abu Dabiju.

Budućnost Portugalca postala je neizvjesna posljednjih nekoliko mjeseci poslije sukoba sa trenerom Žoze Murinjom oko taktike nakon eliminacije od Barselone u polufinalu LIge šampiona.

Real je nedavno saopštio da Ronalda neće pustiti za manje od 150 miliona eura, ali to neće biti problem za prebogatog gazdu Mančester sitija.

Lično bogatstvo šeika Mansura procjenjuje se na 20 milijardi funti.

Ukoliko do ovog transfera dođe, to se sigurno neće svidjeti menadžeru Mančester junajteda Aleksu Fergusonu, čiji je Ronaldo veliki prijatelj.

Bonus video: