Adebajor: Biću vozač svojoj djeci

- Posvetiću se familiji. Tačnije, vratiću se u Afriku i biću lični vozač svoje djece kada počnu u školu - rekao je Adebajor
0 komentar(a)
Adebajor, Foto: REUTERS
Adebajor, Foto: REUTERS
Ažurirano: 11.06.2011. 15:42h

Emanuel Adebajor je čini se do detalja isplanirao fudbalsku karijeru, ali i šta će raditi u životu nakon što prestane da se aktivno bavi fudbalom.

Napadač iz Togoa je, naime, otkrio da će da se oprosti kada napuni 31 godinu (sada ima 27) i da je nakon toga spreman da se posveti porodici.

"Da, kada napunim 31 završavam sa fudbalom. Posvetiću se familiji. Tačnije, vratiću se u Afriku i biću lični vozač svoje djece kada počnu u školu", rekao je Adebajor.

Pored porodice, imaće i novi posao, ali to nema veze sa fudbalom.

"Proširiću posao sa nekretninama. Trenutno posjedujem 28 kuća po cijelom svijetu. Barem toliko njih mogu da se sjetim. Kupio sam neke kuće, a da nisam ni znao. Jednostavno, volim da ih gradim", kazao je napadač Reala.

Adebajor je u januaru došao u Real na pozajmicu iz Mančester sitija i Madriđani tek treba da se dogovore sa „građanima” oko otkupa ugovora. Ipak, čini se da je to samo rutinska stvar, da će Adebajor i naredne sezone da igra za „kraljevski klub”.

Bivši fudbaler Arsenala je za tim Žozea Murinja odigrao 22 utakmice i postigao je osam golova.

Bonus video: