Petrović: Sve imamo kući

Što se tiče prelaznog roka, dovođenjem Adrovića, Matića i Padovića, Budućnost nije završila kupovinu. Novosti još nema...
75 pregleda 0 komentar(a)
Petrović, Foto: Savo Prelević
Petrović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.06.2011. 15:25h

Fudbaleri Budućnosti za izlazak na evropsku scenu pripremaće se u Podgorici. Neće plavi ni na Zlatibor, ni na Cetinje, jer, kako kaže trener Saša Petrović, u kampu na Starom aerodromu postoje svi uslovi za pravi rad.

“To što imamo kući ne možemo dobiti nigdje na strani. Nisu ni prevelike vrućine, tako da nema potrebe da idemo bilo gdje. Još važnije je možda i to što imamo toliko talentovanih igrača, ne samo onih koji su u prvom timu, već i mlađih, tako da želimo da ih imamo na oku i da ih pripremamo za seniorski pogon”, kazao je Petrović.

Što se tiče prelaznog roka, dovođenjem Adrovića, Matića i Padovića, Budućnost nije završila kupovinu. Novosti još nema...

“Kao prvo, imam veliki izbor igrača, naši talentovani mladići su u centru pažnje. Zadovoljstvo je raditi sa njima, i gledati kako napreduju. Vidjećemo, takođe, narednih dana šta ćemo sa iskusnijim fudbalerima, ko će od njih i da li će otići, na koga računamo, a na koga ne, tako da ćemo reagovati na tržištu. Nude nam se fudbaleri, Budućnost je inspirativna sredina, ali ne žurimo”, dodao je Petrović.

Učinak u prelaznom roku zavisi, naravno, i od novca. A finansijska kontrukcija trebalo bi da bude zatvorena do kraja mjeseca, kada je najavljeno da će Dinamo izmiriti sve obaveze od transfera Fatosa Bećiraja. Prije dva dana “Vijesti” su, greškom, objavile da je novac od Bećiraja već stigao.

Bonus video: