Luis Enrike: Ekipa će pružiti maksimum na svakom meču

Luis Enrike je već obavio razgovor sa Sabatinijem po pitanju pojačanja za narednu sezonu, ali nema zvaničnih izjava po tom pitanju.
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.06.2011. 09:45h

Luis Enrike je konačno u Rimu, u gradu u kojem će raditi u narednom peruodu. Španac je u petak i subotu posjetio Romin sportski centar „Trigoriju“, razgovarao sa kapitenom Franćeskom Totijem (prekinuo je zbog toga na kratko odmor), Danijeleom de Rosijem i novim sportskim direktorom Valterom Sabatinijem, a italijanski novinari su otkrili da je u sportski centar rome stigao i budući generalni direktor Franko Baldini, nekadašnji sportski direktor Rimljana sa kojima je 2001. godine bio šampion Serije A, a aktuelni generalni menadžer engleske reprezentacije.

„Nema mnogo obećanja, ali šaljem puno pozdrava svim naivjačima Rome. Moji saradnici i ja smo veoma uzbuđeni, i želimo da postanemo dio ovog kluba. Klub je napravio hrabar potez, uzevši mladog španskog trenera, a meni je prvi put da radim u takvom klubu. Došli smo ovdje da usrećimo naivjače Rome“, bile su prve riječi Luisa Enrikea, za „Roma kanal“.

Luis Enrike je već obavio razgovor sa Sabatinijem po pitanju pojačanja za narednu sezonu, ali nema zvaničnih izjava po tom pitanju.

„U fudbalu je važno biti ambiciozan na svim utakmicama. Nadam se da će navijači znati to da cijene, a ekipa će na svakom meču morati da pruži maksimum. Nadam se da ću u Romi ostvariti mnoge ciljeve. Forca Roma“, zaključio je španski trener koji je do sada trenirao B tim Barselone, i koji večeras putuje nazad za Barselonu.

Španac je igračku karijeru počeo u Sportingu iz Hihona iz kojeg je 1991. prešao u Real. Nakon pet godina u Madridu, otišao je u Barselonu u kojoj se zadržao do kraja karijere.

Bonus video: