Radojičić umjesto Vignjevića

Dragan Radojičić naslijedio Nebojšu Vignjevića, koji je u minule dvije sezone postigao najveće uspjehe u istoriji Rudara
58 pregleda 0 komentar(a)
Radojičić, Foto: Zoran Đurić
Radojičić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.06.2011. 18:22h

Nekadašnji trener Novog Sada i Vojvodine i dojučerašnji Grblja, Dragan Radojičić, novi je trener pljevaljskog Rudara.

Vrlo dobri rezultati koje je mladi stručnjak ostvario proteklog proljeća, a posebno igre tima iz Radanovića, bili su najbolja preporuka za Radojičića da nastavi posao koji je tako uspješno prethodne dvije sezone pod Golubinjom odrađivao Nebojša Vignjević.

Saradnja je dogovorena na period od godinu (plus godinu), a 41-godišnji Nikšićanin, koji je tokom igračke karijere, između ostalih, nastupao za Debrecin, Kavalu, Aris, Sent Polten i Las Palmas, prvu prozivku pred početak priprema obaviće 16. juna u 10 sati.

"Prije svega moram da naglasim da sam proveo nekoliko divnih mjeseci u Grblju gdje smo, svi zajedno, od igrača, preko stručnog štaba do uprave na čelu sa direktorom Nenadom Maslovarom, napravili solidan rezultat i uspjeli na vrijeme da se izvučemo iz opasne zone. Međutim, uslijedio je poziv od Rudara, a kada on stigne od najtrofejnijeg crnogorskog kluba, tu nema puno razmišljanja. Izazov je tu, željan sam borbe za trofeje, spreman da se u nju upustim i da iskoristim šansu koju nisam smio da propustim. Pljevljaci su u prethodne dvije godine imali sjajne rezultate, biće ih teško ponoviti, ali ja sam po prirodi pobjednik i učiniću sve da klub nastavi dosadašnjim putem" kaže novi šef stručnog štaba pljevaljskog prvoligaša.

U dogovoru sa Radojičićem, narednih dana biće i „iskristalisan“ spisak igrača na koje klub računa u evropskim i kasnije u domaćim iskušenjima, kao i onih koji će moći da potraže novu sredinu.

Bonus video: