Ferguson ugrabio i Janga

Fudbaleru koji je odigrao 15 utakmica za Gordi Albion i postigao dva gola ugovor sa Vilom ističe narednog ljeta, zbog čega će biti plaćen manje nego što vrijedi
0 komentar(a)
Ešli Jang, Foto: Reuters
Ešli Jang, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.06.2011. 13:47h

Mančester junajted je za 16 miliona funti ugrabio 19-godišnjeg defanzivca Blekburna Fila Džonsa, za milion manje dovodi i engleskog reprezentativca - Ešli Jang će danas ili sjutra potpisati ugovor sa "crvenim đavolima".

Ofanzivni vezista Aston Vile je dogovorio sve uslove sa ser Aleksom Fergusonom i želi da što prije završi sav posao.

Razlog je sasvim jednostavan - 25-godišnje lijevo krilo se ženi u nedjelju i hoće da medeni mjesec provede kao igrač šampiona Engleske.

Fudbaleru koji je odigrao 15 utakmica za Gordi Albion i postigao dva gola ugovor sa Vilom ističe narednog ljeta, zbog čega će biti plaćen manje nego što vrijedi.

Ferguson je tako ispunio obećanje da će podmladiti tim, jer umjesto 40-godišnje Edvina van der Sara, koji je otišao u penziju, dovodi dvostruko mlađeg Davida de Heu.

Golman Atletiko Madrida je, doduše, tvrdio da nije ništa dogovorio sa Mančesterom, ali su engleski mediji objavili da je posao vrijedan 17,5 miliona funti zaključen.

Bonus video: