Sančes na „Nou Kampu”, Rosi na „Meaci”

PO svemu sudeći, Sančes neće u Inter, već u Barselonu, a omaleni Italijan bi u tom slučaju bio veoma blizu da obuče crno-plavi dres
0 komentar(a)
Rosi, Foto: REUTERS
Rosi, Foto: REUTERS
Ažurirano: 07.06.2011. 16:38h

Dva možda i najtraženija napadača u Evropi u ovom trenutku su Đuzepe Rosi i Aleksis Sančes, a njihova budućnost je, po sveu sudeći, vezana za dva velikana - Inter i Barselonu.

Razlika u odnosu na prethodne dane je, međutim, što će dva igrača vjerovatno da promijene pravac - Sančes neće u Inter, već u Barselonu, a omaleni Italijan bi u tom slučaju bio veoma blizu da obuče crno-plavi dres.

Tako barem najavljuju italijanski mediji, jer su pregovori Intera i Udinezea stali zbog četiri miliona eura. Navodno, Inter je ponudio 16 miliona i četiri igrača (Santon, Kutinjo, Mariga i Bolconi), a čelnici „zebri” neće ni da čuju za cifru koja je manja od 20 miliona.

Tako se u priču uključila Barselona koja ne pita za cijenu da angažuje popularnog Meravilju.

A šta je sa Rosijem? On je bio već viđen u Barseloni, ali s obzirom da se Barsa sada okrenula Sančesu, taj transfer je sve dalje. Zato je možda i Inter realna varijanta, ako se zna da je Rosi već godinama na listi želja Masima Moratija...

Rosi je prošle sezone dao 32 gola u svim takmičenjima igrajući za Viljareal.

Bonus video: