Krauč: Razmisliću tokom ljeta

Krauč je toliko bio razočaran što ne igra protiv Švajcarcske da je odmah poželio da se oprosti od reprezentacije
0 komentar(a)
Krauč, Foto: REUTERS
Krauč, Foto: REUTERS
Ažurirano: 07.06.2011. 15:14h

Fabio Kapelo i Piter Krauč više nisu u ljubavi nakon što je Italijan gorostasa iz Totenhema izostavio sa spiska za duel sa Švajcarskom u kvalifikacijama.

Visoki napadač je, kako su dan nakon meča sa Švajcarcima na „Vembliju” objavili mediji na Ostrvu, čak toliko bio razočaran da je odlučio da završi reprezentativnu karijeru. Ipka, Krauč je smirio strasti, iako nije demantovao da razmišlja da se povuče iz nacionalnog tima.

- Bio sam razočaran, naravno. Ni sada mi nije lako, ali ću o svemu da razmislim tokom ljeta. Imaću dovoljno vremena, ne želim da donesem neke glupe odluke zbog kojih bih se kasnije kajao - rekao je Krauč za „Skaj sports”.

Engleski mediji, u stvari, ističu da Krauč čeka da vidi kakva je Kapelova sudbina u Albionu. Ako Italijan ostane, Krauč navodno više neće biti u timu. Don Fabio je umjesto Krauča za meč sa Švajcarskom izabrao napadača Fulama Bobija Zamoru.

- Sada mi je potrebna pauza. Glava mi je još vruća, tako se odluke ne donose, sačekaću još malo. U ovom trenutku mi ne treba da uradim nešto suludo. Tek kad se približi početak naredne sezone, znaću na čemu sam - kazao je Krauč.

Bivši napadač Liverpula i Portsmuta je za Albion debitovao 2005. godine kada je selektor bio Sven-Goran Erikson. U dresu Engleske je na 42 meča postigao 22 gola.

Bonus video: