Barselona počela pregovore oko Aguera

Izaslanici sa „Nou Kampa“ otputovali su u subotu ujutro u Madrida kako bi se sastali sa Aguerom, a sastanak je održan u jednom od elitnih hotela u glavom gradu Španije
0 komentar(a)
Aguero, Foto: REUTERS
Aguero, Foto: REUTERS
Ažurirano: 05.06.2011. 11:22h

Argentinac Serđo Aguero želi da napusti Altletiko, ali i oda ostane u Španiji.

Bilo je špekulacija da je Real zainteresovan da ga dovede, ali je predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez demantovao da je on na listi njihovih želja.

- Florentino mi je rekao da nema namjeru da potiše ugovor sa Aguerom i ja mu vjerujem. Prvo zbog ličnog odnosa koji imamo, a potom iz zbog odnosa dva kluba. Jedina ponuda koju smo dobili je od Juventusa, ali neće ga prodati ispod 45 miliona eura - rekao je generalni direktor Aletika Anhel Marin.

To je bio znak da u ofanzivu na odličnog napdača krene Barselona, čiji trener Pep Gvardiola sanja napadački trio Lionel Mesi - David Vilja - Seđo Aguero.

Izaslanici sa „Nou Kampa“ otputovali su u subotu ujutro u Madrida kako bi se sastali sa Aguerom, a sastanak je održan u jednom od elitnih hotela u glavom gradu Španije.

Prvi želja Katalonaca bio je Đuzepe Rosi, ali s obzirom da je on sve bliži Interu, okrenuli su se kao Agueru.

- On je raznovrstan fudbaler, ali prije svega gol igrač - izjavio je Gvardiola.

Najbolji igrač Barselone Mesi i Aguero su dobri prijatelji što bi mogao biti razlog više da Argentinac pređe u Kataloniju.

Bonus video: