Karlos Tevez ide u Boku juniors?

U decembru sam zaista ozbiljno razmišljao na napustim fudbal. Mnogo mi nedostaje porodica, koja je hiljade kilometara daleko od mene
0 komentar(a)
Karlos Tevez, Foto: REUTERS
Karlos Tevez, Foto: REUTERS
Ažurirano: 05.06.2011. 10:16h

Bliži li se kraj saradnje Karlosa Teveza i Mančester sitija? Po riječima Argentinca to je izvjestan epilod.

Odlični napadač tvrdi da mu je vlasnik kluba, šeik Mansur rekao da može da napusti klub ako želi.

Tevez je već dugo povezan sa najačim klubovima iz Evrope, koji su spremni da ispune sve njegove zahtjeve, ali on bi volio da se vrati u Argentinu i da nosi dres Boke juniors.

- Vlasnik kluba, šeikom Mansur mi je u razgovoru rekao da želi da me zadrži, ali mi je isto tako rekao da će sve uraditi što treba da budem srećan. Rekao mi je da mogu da idem kad god hoću, rok ne postoji. Klub mi je ponudio novi ugovor u decembru, koji sam odbio. Na kraju sezone su mi ponudili novi aranžman, ali u ovom trenutku ne znam da li ću ga prihvatiti. Ako ne budem igrao za Real, Barselonu, Inter i Milan, neće biti praznine u mom životu. Mančester je moj drugi dom - istakao je Tevez.

Argentinac je napomenuo da nema dobar odnos sa izvršnim direktorom Mančester sitija Gerijem Kukom.

Ako se odluči da napusti Mančester siti, sigurno će se vratiti se u Argentinu i potpisati ugovor sa Bokom juniors.

Razlog za to je činjenica da mu mnogo nedostaje porodica, posebno kćerka, koja živi u Buenos Airesu.

Ukoliko stavi potpisa na ugovor sa Bokom, to će biti njegov povratak nakon sedam godina u klub u kome je počeo seniorsku karijeru.

- U decembru sam zaista ozbiljno razmišljao na napustim fudbal. Mnogo mi nedostaje porodica, koja je hiljade kilometara daleko od mene. Teško je doći u praznu kuću nakon treninga ili utakmica. Kada je Katija povrijedila ruku u februaru, nisam bio u blizini da joj pomognem. To su trenucima u kojima shvatite koliko vam porodica znači. Previše sam daleko od njih – zaključio je Tevez.

Bonus video: