Agent Vučinića: Da vidimo šta Roma planira, pa ćemo donijeti odluku

„Nijesam kontaktirao sa drugim klubovima, i prije nego nih to uradio Mirko i ja želimo da razgovaramo sa Romom da bismo shvatili kakvi su budući planovi kluba“, kazao je Lući.
0 komentar(a)
Vučinić, Foto: REUTERS
Vučinić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 04.06.2011. 15:50h

Još uvijek nije jasno da li će Mirko Vučinić i iduće sezone nositi dres Rome, ili će, pak, promijeniti sredinu. Puno je klubova zainteresovano za napadača crnogorske reprezentacije, ali Vučinić, po riječima njegovog menadžera Alesandra Lućija, želi prvo da razgovara sa sadašnjim klubom.

„U ovom trenutku je situacija oko Vučinića veoma mirna. Lično, nijesam kontaktirao sa drugim klubovima, i prije nego nih to uradio Mirko i ja želimo da razgovaramo sa Romom da bismo shvatili kakvi su budući planovi kluba. Tek nakon tog sastanka možemo razmotriti eventualne drugačije puteve, ili odlučiti da ostane u Romi“, kazao je Lući.

Menadžer Vučinića negira bilo kakve kontakte sa Fiorentinom i Juventusom, koji su pokazali interesovanje za kapitena naše reprezentacije.

„Bio sam u Firenci, vidio sam se sa sportskim direktorom Fiorentine Korvinom, ali nijesmo razgovarali o nečem posebnom. Normalno je da u ovoj fazi razgovaram sa klubovima i nudim im igrače koje zastupam. Međutim, ponavljam, prvo treba da razgovaramo sa Romom. Nakon toga razgovora mnoge stvari biće jasnije. U ovom trenutku ima dosta konfuzije oko promjene vlasništva kluba, ali to je bilo očekivano. U svakom slučaju, nema žurbe, Mirko ima još dvije godine ugovora. Međutim, što prije budemo razgovarali sa klubom, to je bolje za sve, iako mi se čini da novi predsjednik DiBenedeto želi da Vučinić ostane“, dodaje menadžer Mirva Vučinića.

Bonus video: