Mamić gledao Stefana Mugošu

"Imponuje interesovanje iz Dinama, mada Mugošu prate i dva kluba koja pripadaju kremu evropskog fudbala" kazao je Nebojša Jovović, sportski direktor Budućnosti
0 komentar(a)
Mugoša, Foto: Savo Prelević
Mugoša, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.05.2011. 22:00h

Hrvatski portal “Index” objelodanio je zbog čega se Zdravko Mamić ponovo pojavio na podgoričkom stadionu - gazda zagrebačkog Dinama je na posljednjem meču sa Sutjeskom došao da vidi 19-godišnjeg napadača Budućnosti Stefana Mugošu!

Interesovanje za omladinskog i mladog reprezentativca Crne Gore potvrdio je i Nebojša Jovović, sportski direktor Budućnosti.

"Imponuje interesovanje iz Dinama, mada Mugošu prate i dva kluba koja pripadaju kremu evropskog fudbala. Stefan je u minulom periodu potvrdio visoku klasu iako još nije dostigao svoj maksimum. Važno je, međutim, da sva ta interesovanja ne remete našeg mladog fudbalera, kojem je neophodan mir. Klub je spreman da donese pravu odluku, koja će prije svega biti u interesu našeg igrača", kazao je Jovović.

Interesovanje iz Zagreba ne čudi, jer je hrvatski gigant kupovinom bivšeg golgetera Budućnosti Fatosa Bećiraja napravio pravi potez. Crnogorski reprezentativac stigao je na Maksimir u avgustu prošle godine, i za kratko vrijeme postao velika uzdanica “modrih”.

"Bećiraj je otvorio vrata našim igračima, koji su veoma interesantni na tržištu", priznaje Jovović.

Mugoša se protiv Sutjeske upisao u strijelce i postigao sedmi prvenstveni pogodak. Mladi fudbaler dobio je veću šansu kod trenera Saše Petrovića u nastavku sezone i na najbolji način opravdao ukazano povjerenje.

Bonus video: