Alardajs stiže na „Apton park”

Iskusni menadžer je bez kluba još od decembra prošle godine kada je dobio otkaz u Blekburnu, a sada je došlo vrijeme da se vrati trenerskom poslu
0 komentar(a)
Alardajs, Foto: REUTERS
Alardajs, Foto: REUTERS
Ažurirano: 28.05.2011. 15:40h

Vest Hem je imao u planu skoro 10 kandidata, ali je na kraju odlučio da ide na provjerenu varijantu - klub iz istočnog Londona će u Čempionšipu da predvodi Sem Alardajs.

Iskusni menadžer je bez kluba još od decembra prošle godine kada je dobio otkaz u Blekburnu, a sada je došlo vrijeme da se vrati trenerskom poslu. Engleski mediji ističu da je Alardajs 90 odsto već u Vest Hemu, čeka se samo zvanična promocija...

Na Ostrvu su pomalo iznenađeni time što je menadžer Alardajsovog renomea (prije ere Fabija Kapela je čak bio ozbiljan kandidat i za selektora) prihvatio da vodi neki klub iz Čempionšipa, ali su takođe sigurni - ni sa kim „čekićari” ne bi imali veće šanse da se odmah vrate u Premijer ligu kao što ih imaju sada sa Velikim Semom.

„Zaboravite ljepotu fudbala i atrakciju, Vest Hem sigurno neće biti omiljeni tim za gledanje u Čempionšipu. Ali, imaće menadžera koji zna kako se pobjeđuje”, napisali su engleski mediji.

U užem izboru za menadžera Vest Hema su bili i Dejv Džons iz Kardifa i Martin O'Nil, bivši menadžer Seltika i Aston Vile.

Bonus video: