Rednap mora da ostane

Želim da ostane, naravno. Od kada sam u klub imali smo tri menadžera, ali je Hari donio stabilnost klubu. Navikli smo na njega, način na koji vodi tim i igru koju forsira - jasan je Velšanin
0 komentar(a)
Geret Bejl, Foto: REUTERS
Geret Bejl, Foto: REUTERS
Ažurirano: 28.05.2011. 09:27h

Velšanin Geret Bejl, najbolji igrač Totenhema, upozorio je vlasnika kluba Danijela Leva da će se klub vratiti u nestabilnost ako dozovoli menadžeru Hariju REdnapu da ode u Čelzi.

- Želim da ostane, naravno. Od kada sam u klub imali smo tri menadžera, ali je Hari donio stabilnost klubu. Navikli smo na njega, način na koji vodi tim i igru koju forsira. Zbog toga treba da ostane, a vjerujem da će klub sve uraditi da tako bude - jasan je Bejl.

Kladionice su u četvrtak neočekivano smanjile kvote na Rednapa, kada je u pitanju trka za novog menadžera Čelzija.

Rednap je izjavio nedavno da je srećan u Totenhemu, ali napadački fudbal koji je forsirao ove sezone i koji je Totenhem doveo do sjajnih rezultata u Ligi šampiona, nisu promakli Romanu Abramoviču, koji je u potrazi za novim menadžerom nakon što je raskinuo saradnju sa Karlom Anćelotijem.

Rednap je supio ono što nisu Martin Jol i Huande Ramos da Totenhem igra atraktivno i da afirmišu nekoliko igrača, među kojima je Bejl, koji je postao najtraženiji igrač u Evropi.

Bonus video: