Atletiko želi Ronaldinja

Ronaldinjo je od 2003. do 2008. godine branio boje Barselone, odakle je otišao u Milan. Nakon tri sezone odlučio je da napusti Italiju i vrati se u domovinu, jer se nije našao u planovima trenera Masimilijana Alegrija
0 komentar(a)
Ronaldinjo, Foto: REUTERS
Ronaldinjo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 28.05.2011. 08:51h

Brazilski virtuoz Ronaldinjo, trenutno član Flamenga, mogao bi da se vrati u Evropu, prenosi radio "Nacional de Espanja".

Za usluge iskusnog napadača ozbiljno je zainteresovan Atletiko Madrid, koji na taj način želi da nađe zamjenu za Serđa Agera, koji će, najvjerovatnije, tokom ljeta napustiti klub.

Osvajač Kupa Evrope 2010. godine je već stupio u kontakt sa Ronaldinjovim menadžerom i bratom Robertom oko mogućem povratka Brazilca u Evropu i Primeru.

Ronaldinjo je od 2003. do 2008. godine branio boje Barselone, odakle je otišao u Milan. Nakon tri sezone odlučio je da napusti Italiju i vrati se u domovinu, jer se nije našao u planovima trenera Masimilijana Alegrija.

Da li će doći do transfera vidjeće se u narednih nekoliko dana, ali brazilski mediji su skeptični kada je u pitanju Ronaldinjov povratak u Evropu.

Ronaldinjo je karijeru počeo u Gremiju, a odatle je pošao u PSŽ, a put ga je dalje vodio ka Barseloni i Milanu.

Bonus video: