Lusio se nada ostanku u Inter poslije 2012. godine

Nadam se da ću ovdje ostati. Čekam i vjerujem da će moj ugovor biti obnovljen, jer mi je želja da i dalje igram za Inter. U klubu sam dvije sezone i one su bile divne. Međutim, klub će odlučiti šta će biti - istakao je Brazilac
0 komentar(a)
Lusio, Foto: REUTERS
Lusio, Foto: REUTERS
Ažurirano: 28.05.2011. 07:40h

Brazilski defanzivac Lusio nada se da će ostati u Inter i poslije 2012. godine.

Tridesettrogodišnjem centralnom beku ugovor sa timom iz Milana ističe na kraju naredne sezone, ali želi da ostane.

- Nadam se da ću ovdje ostati. Čekam i vjerujem da će moj ugovor biti obnovljen, jer mi je želja da i dalje igram za Inter. U klubu sam dvije sezone i one su bile divne. Međutim, klub će odlučiti šta će biti - istakao je Lusio.

Brazilac je u Inter došao iz Bajerna ljeta 2009. godine kao slobodan igrač i dao je veliki doprinos u istorijskoj sezoni kada su Italijani pod vođstvom Žoze Murinja osvojili triplu krunu - Ligu šampiona, prvenstvo i Kup Italije.

Međutim, ove sezone je ostao bez domaće i evropske krune, a sjutra ima šansu da sa Interom odbrani nacionalni kup protiv Palerma.

- Ne možemo očekivati da će biti lako protiv Palerma. Mi, ipak, ne treba da gledamo ko je protivnik, već da na terenu igramo našu igru i probamo da dobijemo. U težim mečevima treba da pokažemo karakter - zaključio je Lusio.

Lusio je karijeru počeo u Internacionalu iz Porto Algrea 1997. godine, a potom je igrao za Bajer Leverkuzen (2001 - 2004) i Bajernu (2004 - 2009).

Od 2009. je član Intera za koji je do sada odigrao 62 meča i dao je dva gola.

Za Brazil je od 2000. godine odigrao 97 duela i četiri puta je pogodio mrežu rivala.

Bonus video: