Tevez odbio Juventus za 23 miliona po sezoni!

Kako piše Dejli mejl, čelnici Juventusa su boravak u Mančesteru, povodom oproštajne utakmice Gerija Nevila, iskoristili da pokušaju da privole Teveza da se iz Sitija preseli u Torino.
0 komentar(a)
Tevez, Foto: Beta/AP
Tevez, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.05.2011. 11:01h

Karlos Tevez odbio je Juventus. U ovoj vijesti ne bi bilo ništa previše neobično (Stara dana je posljednih godina izgubila dosta na nekadašnjoj slavi) da, prema pisanju Dejli mejla, torinski klub, navodno, nije ponudio argentinskog asu nevjerovatnih 23 miliona po sezoni, i to bez premija!

Kako piše Dejli mejl, čelnici Juventusa su boravak u Mančesteru, povodom oproštajne utakmice Gerija Nevila, iskoristili da pokušaju da privole Teveza da se iz Mančester sitija preseli u Torino. Tevez je odbio navodnu ponudu Juventusa, i time ostavio mogućnost ostanka u Siti.

„Svi veliki igrači koje smo kontaktirali iskazali su želju da dođu u Juventus, bez obzira što nećemo igrati u Evropi u sljedećoj sezoni. Najveći problem u realizaciji tih transfera su klubovi tih igrača, koji su postavili visoke cijene“, kazao je sportski direktor Juventusa Đuzepe Marota.

Bonus video: