Galijani: Ne želimo Hamšika

Nikada nijesmo kontaktirali Napoli oko njega, i da sam na mjestu medija više bih se brinuo za naših 11 igrača kojima su ugovori istekli. “, kazao je Galijani.
0 komentar(a)
Marek Hamšik, Foto: Reuters
Marek Hamšik, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.05.2011. 09:26h

Adrijano Galijani je izjavio da Milan ne razmišlja o dovođenju polušpica Napolija, Mareka Hamšika, iako italijanski mediji tvrde drugačije.

„Ne želimo Hamšika. Nikada nijesmo kontaktirali Napoli oko njega, i da sam na mjestu medija više bih se brinuo za naših 11 igrača kojima su ugovori istekli. Da li mogu da to mogućnost potpuno isključim? Ne mogu, ali, ponavljam, mi nijesmo tražili Hamšika“, kazao je Galijani.

Dileme je, čini se, otklonio i predsjednik Napolija Aurelio de Laurentis.

„Ako neko želi Hamšika, mora meni da se obrati. U tom slučaju, treba da postoji želja igrača da ide i onaj ko ga želi treba duboko da zavuče ruku u novčanik. Ali, i tada je odluka na meni. Kada me ranije nazvao Morati (presjednik Intera), koji je dobra osoba i pravi gospodin, rekao sam mu da Hamšik nije za prodaju. Berluskoni me poznaje, i on bi me zvao. Galijani mi nije ništa pominjao na tu temu. Treba prekinuti sa ovakvim spekulacijama, mi nijesmo dragstor. Naši navijači mogu da budu mirni“, kazao je De Laurentis.

Galijani je potom odbacio i mogućnost dolaska Fabregasa iz Arsenala.

„Igrači kao što je Fabregas koštaju previše i treba biti dobar u tome da se takvi igrači otkriju prije nego postanu zvijezde, kao što smo mi svojevremeno uradili sa Kakom. Teško ih je uzeti velikim klubovima“, dodao je Galijani.

Bonus video: