Rajola: Ibrahimović vrijedi 150 miliona

- Ako Kristijano Ronaldo košta 150 miliona eura, onda je to i cijena za Ibrahimovića, jer je najbolji fudbaler svijeta - kazao je Rajola
0 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: REUTERS
Ibrahimović, Foto: REUTERS
Ažurirano: 24.05.2011. 17:34h

Trener najtrofejnijeg svjetskog kluba, Reala, Žoze Murinjop polako sklapa kockice za narednu sezonu. Napadač Milana Zlatan Ibrahimović koji je osvojio osam uzastopnih titula prvaka u ligama u kojima je nastupao, je najveća želja kontroverznog portugalskog trenera.

- Tačno je da je Murinjo razgovarao sa Ibrahimovićem, ali to nije važno. Važno je ako nazove predsjednik Reala Florentino Perez. Ali, ako Kristijano Ronaldo košta 150 miliona eura, onda je to i cijena za Ibrahimovića, jer je najbolji fudbaler svijeta - kazao je Ibrahimovićev agent Mino Rajola za italijanski “Korijere delo sport”.

No, pitaće se i Milan kojem je Ibrahimović donio “skudeto”. Milan je na početku prošle sezone dogovorio pozajmicu iz Barselone sa pravom preče kupovine u visini od 24 miliona eura. Čini se da je Milan napravio posao vijeka.

- Tačno je da je za Ibrahimovića ogroman izazov da u dresu Rela porazi Barselonu, ali on ništa još nije odlučio. Milan će probati da zadrži Ibrahimovića, to je sigurno, ali je takođe i činjenica da sve ima svoju cijenu - zaključio je Rajola, koji zauzima drugo mjesto na svjetskoj listi najcjenjenijioh agenata. Odmah iza Žorža Mendeša koji zastupa Murinja i Kristijana Ronalda.

Bonus video: