Morati nudi bogatstvo za Sančesa

Morati je spreman da plati 20 miliona eura i da u Udine pošalje Makdonalda Marigu, Kutinja i Džoela Obija, igrače koji nisu u prvom planu kod Leonarda
0 komentar(a)
Sančes, Foto: REUTERS
Sančes, Foto: REUTERS
Ažurirano: 24.05.2011. 15:10h

Inter svakim danom pojačava ponudu za Aleksisa Sančesa, napadača Udinezea koji je zablistao ove sezone i bio jedan od junaka plasmana u Ligu šampiona.

Milanski klub je i u januaru želio Čileanca, a sada je priča mnogo ozbiljnija, pa je predsjednik Masimo Morati već počeo pregovore sa čelnicima „zebri”.

„Korijere delo sport” u današnjem broju je napisao da se Morati sastao sa Đinom Pocom (sinom vlasnika Udinezea Đampaola) i dao ponudu - spreman je da plati 20 miliona eura i da za Udine pošalje Makdonalda Marigu, Kutinja i Džoela Obija, igrače koji nisu u prvom planu kod Leonarda.

Takođe, Morati bi ponudu „začinio” i sa Davidom Santonom ako prethodna ponuda bude odbijena.

Udineze je prije nekoliko dana otkrio da je odbio ponudu od 35 miliona eura (pretpostavlja se da je stigla od Mančester sitija), pa je pitanje kako će razmotriti i ovu Interovu.

„Moratijev adut je to što Sančes ne želi da ide iz Italije i spreman je da zaigra za Inter”, piše „Korijere delo sport”.

Za sjajnog čileanskog igrača su zainteresovani i Real Madrid, Čelzi i Juventus.

Bonus video: