Na sajtu Mogrena pisalo da Milačić više nije trener

"Taj sajt nije ažuriran odavno, informacija naravno nije tačna", potvrdio je sportski direktor Ilija Rađenović djelovanje hakera na zvaničnoj prezentaciji Mogrena
0 komentar(a)
Brano, Foto: Boris Pejović
Brano, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 24.05.2011. 11:48h

"Prekinuta saradnja sa trenerom Milačićem", osvanula je jutros vijest na zvaničnom sajtu Mogrena (www.fkmogren.com).

A kada smo pokušali da pristupimo ovom "ekskluzivnom" naslovu, otvorila se stranica na kojoj je pisalo "The page cannot be found".

Da je u pitanju neslana šala, bilo je jasno i po datumima postavljanja ostalih vijesti na sajtu. Prije informacije o Milačićevom "odlasku", sajt je posljednji put ažuriran još 29. novembra 2009. godine, nakon meča Mogrena i Budućnosti u Budvi (0:0).

Od tada na zvaničnoj prezentaciji lidera crnogorske lige nije postavljano ništa, pa je bilo teško povjerovati da su Budvani bili tako ažurni po pitanju "odlaska" trenera koji je doveden prije samo mjesec i po.

Da je neki haker odlučio da se malo našali sa Mogrenom i Milačićem, potvrdio je za "Vijesti" i sportski direktor Budvana Ilija Rađenović.

"Sajt nije ažuriran odavno, a informacija je naravno netačna", rekao je Rađenović oko 12.30 časova.

Nekoliko minuta kasnije, vijest je uklonjena sa sajta, pa kao posljednja informacija datira već pomenuta iz 2009. godine.

Da li je neko na ovaj način pokušao da poveća pritisak na Mogren uoči dva odučujuća meča u sezoni (finale Kupa sa Rudarom i prvenstveni meč sa Mornarom) ostaće tajna, tek uzbuna je bila lažna i Milačić će već danas u 16 sati govoriti na konferenciji za novinare pred sjutrašnje završnu predstavu Kupa.

Bonus video: