Toti želi Anćelotija na klupi Rome

Nadam se da je Anćeloti sada u konkurenciji za trenera nakon što je napustio Čelzi - rekao je Toti nakon duela sa Sampdorijom
0 komentar(a)
Frančesko Toti, Foto: REUTERS
Frančesko Toti, Foto: REUTERS
Ažurirano: 23.05.2011. 12:34h

Frančesko Toti, glavna zvijezda i ikona Rome, rekao je da bi volio da naredne sezone Karlo Anćeloti sjedne na klupu "vučice".

Dosadašnji trener Čelzija je dugo povezivan sa Rimljanima, a sada je priča intenzivirana nakon što je dobio otkaz u Londonu.

- Nadam se da je Anćeloti sada u konkurenciji za trenera nakon što je napustio Čelzi - rekao je Toti novinarima nakon trijumfa Rome protiv Sampdorije (3:1) u nedjelju veče.

Očekuje se da će Vićenco Montela biti zamijenjen iskusnijim trenerom, iako se bivši napadač Rome nadam da bi mogao zadržati posao.

- Direktori kluba će ocijeniti moj rad, jer su bili sa nama svaki dan. Zahvaljujem se što su mi dali šansu da radim, što je veliko iskustvo za mene, a narednih dana ćemo vidjeti šta će biti - istakao je Montela.

Bivši selektor Argentine i Čilea Marselo Bjelsa je, prema italijanskim medijima, glavni kandidat za novog trenera Rome, mada se strateg Kjeva Stefano Pioli sastao sa budućim sportskim direkotrom Rome Valterom Sabatinijem.

Bonus video: