Poco: Sančez vrijedi koliko i Mesi

Sančez je ove sezone jedno od najvećih otkrića Serija A i povezan je posljendjih mjeseci sa evropskim gigantima kao što su Barselona, Inter, Čelzi, Mančetser junajted i Mančester siti
55 pregleda 0 komentar(a)
Aleksis Sančez, Foto: REUTERS
Aleksis Sančez, Foto: REUTERS
Ažurirano: 23.05.2011. 12:05h

Đino Poco, sin predsjednika Udinezea Đanpaola Poca, otkrio je italijanskim medijima da je klub odbio ponudu od 35 miliona eura (30 miliona funti) za čileanskog reprezentativca Aleksisa Sančeza.

Sančez je ove sezone jedno od najvećih otkrića Serija A i povezan je posljendjih mjeseci sa evropskim gigantima kao što su Barselona, Inter, Čelzi, Mančetser junajted i Mančester siti.

- Sančez vrijedi onoliko koliko i Lionel Mesi, to je samo moje mišljenje. Veoma je teško naći igrača njegovih kvaliteta, a dobili smo ponudu od 35 miliona eura koju smo odbili, jer mislimo da vrijedi više - rekao je Đino za italijansku novinsku agenciju "ANSU".

Dvadesetdvogodišnjem napadaču ugovor sa timo sa "Frijulija" traje do 2014. godine i s obzirom da će naredne sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u Udinezeu žele da ga zadrže bar još jednu sezonu.

Sančez je u Udine stigao 2006. godine iz Kobreloa, ali je prve dvije sezone proveo na pozajmicama u Kolo Kolu i River Plati.

Član je selekcije Čilea od 2006. godine i na 23 utakmice 12 puta je pogodio mrežu rivala.

Bonus video: