Hulk sanja dres Milana

Nije sporna ni želja "rosonera", ali Portugalci traže obeštećenje od 100 miliona eura, jer igra ugovor do 2016. godine
0 komentar(a)
Hulk, Foto: REUTERS
Hulk, Foto: REUTERS
Ažurirano: 22.05.2011. 11:11h

Brazilski internacionalac Živanildo Vieira de Souza ili kraće Hulk želi da karijeru nastavi u Milanu nakon sjajne sezone u Portu sa kojim je već osvojio dva trofeja (titulu prvaka Portugala, Ligu Evrope), a slijedi i finale kupa protiv Akademike i očekuje se nova titula.

Bez obzira što je potisao novi ugovor sa Portom do 2016. godine, 24-godišnji Portugalac vjeruje da je vrijeme da promijeni sredinu, kaže njegov agent Teodoro Fonseka.

- Hulk sanja da igra za Milan. Nismo imali nikakve kontakte sa njima, ali su oni zanteresovani još od prošle godine - rekao je Fonseka.

Predsjednik novog šampiona Italije Adrijano Galijani je potvrdio interesovanje za Hulka, ali će teško doći do dogovora.

Naime, izvršni direktor Porta Horhe Nunjo Pinto da Kosta je rekao da je cijena Hulka 100 miliona eura.

- Da nam ponude 99 miliona, ne bi ga dali, neka plate 100 miliona ili od dogovora nema ništa - bio je jasan da Kosta.

Hulk je u Porto došao 2008. godine i na 69 mečeva dao je 35 golova, a ove sezone je bio jedan od ključnih igrača kod Andre Viljasa Boaša.

Karijeru je počeo u Vitoriji 2004. godine, a potom je igrao za Kavasaki Frontal, Saporo, Tokio Verdi, odakle je i stigao u Porto.

Dres Brazila obukao je samo jednom, a bilo je to 14. novembra 2009. godine u prijateljskom meču protiv Omana. Bio je u sastavu i protiv Engleske 27. oktrobra, ali nije dobio šansu.

Bonus video: