Lekcija "Gordom albionu"

Futsal reprezentacija Crne Gore savladala je selekciju Engleske sa 4:2 u prijateljskoj utakmici u Herefordu.
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.05.2011. 23:31h

Futsal reprezentacija Crne Gore savladala je selekciju Engleske sa 4:2 u prijateljskoj utakmici u Herefordu.

Naša selekcija je bila bolji tim od borbenog protivnika, ali je pobjedu uspjela da ovjeri tek u finišu utakmice kada su Zeković i Mugoša definitivno ubili sve nade Engleske da može izbjeći poraz. Pored četiri gola, naša selekcija je stvorila veliki broj šansi i zaslužila aplauze u dvorani Kraljevskog koledža u Herefordu.

”Igrali smo veoma dobro, pokazali smo veliko zalaganje i potvrdili da imamo kvalitet. Tempo igre bio je izuzetno visok, jer smo za protivnika imali mladu i spremnu ekipu koja mnogo trči. Naročito su opasni iz prekida, jer su odlično uigrani i znaju sve akcije koje se koriste u modernom futsalu. Međutim, naši momci su znali kako da im se suprotstave, a pored četri gola promašili smo još 10 zicera od čega smo čak četri puta bili sami pred golmanom. Kada se sve sabere, moramo biti zadovoljni igrom koju smo pokazali”, rekao je asistent crnogorskog selektora Dejan Dapčević.

Priliku za revanš "gordi albion" će imati u subotu u 17 časova.

Engleska - Crna Gora 2:4

Hereford - Dvorana Kraljevskog koledža. Strijelci za Crnu Goru: Zeković 2, Barović, Mugoša

Engleska: Dalton, Holms, Koli, Kilbrajd, Reša, Ruk, Vetli-O'Nil, Balinger, Morgan, Mortlok, Marfi, Obasi, Osborn, Arsel.

Crna Gora: Despotović, Bošković, Gojković, Perović, Damjanović, Zeković, Barović, Bajović, Novović, Mugoša, Vukčević, Jovanović, Vukašinović, Haverić.

Bonus video: