Na spisku za Bugarsku Fatić i Jovetić

Okupljanje "A" reprezentacije zakazano je za subotu, 28. maj, kada će selektor Kranjčar održati konferenciju za novinare u pres sali FSCG sa početkom u 13.00 časova.
74 pregleda 0 komentar(a)
Jovetić, Foto: Savo Prelević
Jovetić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.05.2011. 15:24h

Selektor Crne Gore Zlatko Kranjčar pozvao je 22 igrača za kvalifikacionu utakmicu sa Bugarskom koja se 4. juna igra na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20.30 časova

"Utakmica sa Bugarskom rješava baraž, ali ne osjećamo pritisak zbog toga.Rezultati koje smo do sada postigli daju nam za pravo da se nadamo pobjedi, te da kroz utakmice koje slijede tražimo direktan plasman na Evropsko prvenstvo" kaže selektor Crne Gore Zlatko Kranjčar. Nova imena na spisku u odnosu na prethodno okupljanje su vezista Ćezene Ivan Fatić, napadač Fiorentine Stevan Jovetić i vezista Mogrena Marko Ćetković. Na spisku nema suspendovanih Simona Vukčevića i Miodraga Džudovića, kao ni povrijeđenog Boškovića."Jako sam zadovoljan trenutnom formom igrača koje sam pozvao. Na spisku se nalaze i Jovetić i Fatić koji se, kao što znamo, vraćaju na teren nakon dugih pauza zbog povrede.

Odlučio sam da ih pozovem jer mislim da oni pripadaju ovoj grupi i da nam njihovi kvaliteti mogu koristiti u utakmici sa Bugarskom. Računam da možemo dosta dobiti zahvaljujući njihovoj svježini i želji za igrom" rekao je Kranjčar. Okupljanje "A" reprezentacije zakazano je za subotu, 28. maj, kada će selektor Kranjčar održati konferenciju za novinare u pres sali FSCG sa početkom u 13.00 časova.

Prvi trening "sokoli" će odraditi dan kasnije u Trening kampu FSCG na Starom aerodromu.

Na spisku su:Golmani – Mladen Božović (Videoton) i Srđan Blažić (Standard Lijež)Odbrana – Radoslav Batak (Mogren), Marko Baša (Lokomotiva Moskva), Milan Jovanović (Spartak Naljčik), Stefan Savić (Partizan), Luka Pejović (Jagjelonija) i Savo Pavićević (Makabi), Sredina terena – Nikola Drinčić (Krasnodar), Milorad Peković (Grojter Firt), Mitar Novaković (Amkar), Mladen Kašćelan (Jagjelonija), Vladimir Božović (Rapid Bukurešt), Elsad Zverotić (Lucern), Marko Ćetković (Mogren), Petar Grbić (Mogren) i Ivan Fatić (Ćezena)Napadači – Stevan Jovetić (Fiorentina), Mirko Vučinić (Roma), Radomir Đalović (Amkar), Andrija Delibašić (Rajo Valjekano) i Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb).

Bonus video: