Nani i Ćićarito igrači godine

Portugalskom asu priznanje su namijenili igrači, nagradu mu je dodijelio ser Aleks Fergusom, a Ćićarita su izabrali navijači
0 komentar(a)
Nani i Ćićarito Ernandes, Foto: Reuters
Nani i Ćićarito Ernandes, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.05.2011. 11:42h

Najbolji igrači Mančester junajteda u sezoni 2010/2011. su Luis Nani i Havijer Ernandes.

Portugalskom asu priznanje su namijenili igrači, nagradu mu je dodijelio ser Aleks Fergusom, a Ćićarita su izabrali navijači.

- Ovo je bila moja najkonstantnija sezona za Junajted. Svake godine sam napredovao, a ova sezona je bila fantastična. Postigao sam puno golova, mnogo ih namjestio i jako sam srećan. Nadam se da ću sljedeće sezone biti još bolji - naglasio je bivši igrač Sportinga iz Lisabona, koji je postigao devet golova i imao 18 asistencija u Premijer ligi.

Ernandes je u izboru navijača “crvenih đavola” dobio 21 odsto osvojenih glasova, tik ispred Nanija (20) i Nemanje Vidića (16).

- Sanjao sam o igranju za Mančester, ali sam mislio da u prvoj sezoni neću imati previše prilika, da ću igrati za rezerve. Ali, zahvaljujući menadžeru i saigračima sam igrao mnogo više - rekao je meksički napadač, koji je u premijernoj sezoni po dolasku iz Gvadalahare postigao 20 golova, od čega 13 u Premijer ligi.

Bonus video: