Del Boske vraća Raula!?

Raul bi, naravno, mogao da se vrati. On je oduvijek bio pravi primjer, momak iz susjedstva koji se divno ponaša - istakao je selektor „crvene furije“
0 komentar(a)
Raul, Foto: REUTERS
Raul, Foto: REUTERS
Ažurirano: 19.05.2011. 11:23h

Od septembra 2006. godine nije odigrao nijedan meč u dresu Španije, ali je Visente del Boske spreman na senzacionalni preokret - selektor zvaničnog svjetskog i evropskog prvaka je najavio da bi Raul mogao da bude u timu za mečeve sa selekcijama SAD i Venecuele.

Čuveni napadač je odigrao 102 meča za „crvenu furiju“, ali je posljednji put nastupio prije više od četiri i po godine u porazu od Sjeverne Irske (3:2).

Ipak, sjajnim nastupima u dresu Šalkea, za koji je postigao 19 golova u 49 utakmica, pomogao je klubu iz Gelzenkirhena da stigne do polufinala Lige šampiona.

- Naravno, on bi mogao da se vrati. Raul je timski igrač i to što nastupa van Španije je samo plus za naš fudbal - rekao je Del Boske za španske medije. - On je oduvijek bio pravi primjer, momak iz susjedstva koji se divno ponaša.

Del Boske i 33-godišnji napadač su sarađivali u Realu od 1999. do 2003. godine i ostali su u sjajnim odnosima.

Ukoliko se vrati, Raul će moći da se nadmeće sa Davidom Viljom, koji je nedavno stigao do 46 golova u dresu „crvene furije“, čime je za dva pogotka oborio njegov rekord.

Bonus video: