Vučinić: Nikada nisam rekao da želim da idem iz Rome

U posljednje vrijeme je bilo mnogo insinuacija oko moje budućnosti, ali u tome nema ni trunke istine - istakao je sjajni napadač
0 komentar(a)
Vučinić, Foto: Reuters
Vučinić, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.05.2011. 10:47h

Od odlaska iz Rome, bar zasada, nema ništa - Mirko Vučinić je u razgovoru za agenciju ANSA demantovao da je ikada rekao da želi da napusti klub ovog ljeta.

Nakon što su italijanski klub preuzeli američki investitori, na čelu sa Tomasom di Benedetom, počelo je da se spekuliše sa sudbinom kapitena crnogorske reprezentacije u Vječnom gradu.

Vučinić je, međutim, poručio da želi da ostane.

"Nikada nisam rekao da želim da napustim Romu. Nikada nisam razgovarao sa svojim menadžerom oko moje budućnosti, a kamoli da smo donijeli neku važnu odluku", istakao je 27-godišnji as u razgovoru za italijansku agenciju.

Sjajni napadač je, ipak, priznao da čeka da čuje koji su planovi kluba za narednu sezonu.

"Želim da sačekam razgovor sa novim direktorima, da čujem kakvi su im planovi. Na osnovu toga ću donijeti odluku. U posljednje vrijeme je bilo mnogo insinuacija oko moje budućnosti, ali u tome nema ni trunke istine", zaključio je Vučinić.

Kapitenu „hrabrih sokola“ ugovor sa Romom ističe 2013. godine. Ove sezone je postigao devet golova u 27 nastupa u Seriji A.

Bonus video: