Defo prijeti odlaskom iz Totenhema

Volim ovaj klub, kada izađen na teren jednako sam uzbuđen kao i kada sam prvi put igrao za Totenhem. Ali, za mene je najvažnije da igram - naglasio je Defo
0 komentar(a)
Džermejn Defo, Foto: Reuters
Džermejn Defo, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.05.2011. 10:00h

Totenhem je ostao bez mjesta koje vodi u Ligu šampiona, ali to ne smeta Džermejnu Defou. Sjajni napadač želi da ostane na “Vajt Hart lejnu”, ali je upozorio menadžera Harija Rednapa da će otići ukoliko mu ne ukaže adekvatnu minutažu.

- Volim ovaj klub, kada izađen na teren jednako sam uzbuđen kao i kada sam prvi put igrao za Totenhem. Ali, za mene je najvažnije da igram, a kada ne igram, onda nisam srećan. Teško je kada trenirate naporno kao pravi profesionalac, a onda iz nekog razloga ne igrate - rekao je Defo.

Omaleni napadač, koji je u Sparsima proveo ukupno šest godina tokom dva mandata, ove sezone se mučio sa povredama, pa je u 21 meču u Premijer ligi postigao svega četiri gola.

- Vrlo sam frustriran kada ne igram, jer sam ambiciozan. Želim da igram i postižem golove - zaključio je fudbaler čiji ugovor ističe na ljeto 2014. godine.

Bonus video: