Reding bolji od Kardifa, za elitu sa Svonsijem

Tako je Reding učinio veliku uslugu Engleskoj koja je po svaku cijenu željela da izbjegne velšku bitku za elitu na londonskom hramu fudbala
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.05.2011. 21:20h

Reding je ponizio Kardif na „Ninijan parku” (3:0) u glavnom gradu Velsa, pa će 30. maja na „Vembliju” protiv Svonsija da igra za plasman u Premijer ligu.

Prvi meč na stadionu „Madejski” je završen bez golova, pa je Reding u Kardifu morao da dokaže da je bolji tim. I uradio je to u velikom stilu - već na poluvremenu je bilo 2:0 (dva gola Longa), dok je u nastavku samo rutinski čuvao prednost koju je u finišu potvrdio Mekenaf.

Tako je Reding učinio veliku uslugu Engleskoj koja je po svaku cijenu željela da izbjegne velšku bitku za elitu na londonskom hramu fudbala. Tim koji je 2008. godine ispao sada ima priliku da se vrati u Premijer ligu.

- Igrači su bili fantastični, kao i naši navijači. Ovo je velika šansa za nas, idemo na „Vembli” i taj dan je odlučujući. Već sada se okrećemo meču sa Svonsijem, priželjkujemo spektakl - rekao je menadžer Redinga Brajan Mekdermot.

Bonus video: