Stekelnburg u stilu Ramosa: Ispao mu šampionski pehar (video)

Golmanu Ajaksa Martenu Stekelenburgu je na proslavi 30. titule tima iz Amsterdama ispao šampionski pehar sa gornjeg sprata autobusa, koji je u šampionskoj povorci prevozio igrače Ajaksa
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.05.2011. 11:18h

Snimak Serhija Ramosa, defanzivca Reala, koji iz ruku ispustio pehar za osvojen Kup kralja i koji je završio smrskan ispod autobusa, prije mjesec dana je obišao svijet.

Mahanje trofejom iz slavljeničkog autobusa odavno je postala praksa, ali se, očigledno, u posljednje vrijeme dešavaju sve češće neopreznosti ovih koji pehar drže u rukama.

Posljednji primjer je golman Ajaksa Marten Stekelenburg, kome je na proslavi 30. titule tima iz Amsterdama ispao šampionski pehar, takođe sa gornjeg sprata autobusa, koji je u šampionskoj povorci ulicama grada prevozio igrače i stručni štab Ajaksa. Srećom po njega i Ajaks, šampionski pehar nije doživio sudbinu Realovog i nije smrskan. Zahvaljujući jednom navijaču, koji ga je odmah prihvatio sa ulice, pehar je brzo vraćen slavljenički raspoloženim “kopljanicima”.

Interesantno, Barselonini igrači na svojoj proslavi šampionske titule proteklog vikenda nijesu željeli rizikovati, pa nijesu mahali trofejem dok su prolazili ulicama katalonske prijestonice.

Bonus video: