MISLI NA BUDUĆNOST

Tijago Silva: Sanjam da osvojim Ligu šampiona

“Sljedeće sezone je cilj Liga šampiona. Nakon odlične sezone u kojoj smo zasluženo osvojili titulu, sanjam da osvojim Ligu šampiona”, kazao je Tijago Silva.
0 komentar(a)
Tijago Silva, Foto: Reuters
Tijago Silva, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.05.2011. 09:13h

Tijago Silva, štoper Milana, nakon sjajne sezone i osvojenog Skudeta, već misli na sljedeću sezonu.

“Sljedeće sezone je cilj Liga šampiona. Nakon odlične sezone u kojoj smo zasluženo osvojili titulu, sanjam da osvojim Ligu šampiona. Želimo da ostanemo u vrhu, i sebi priuštimo još koje veliko zadovoljstvo”, kazao je Tijago Silva.

Brazilac je izabran za najboljeg igrača Milana u sezoni.

“Ne volim da govorim o sebi, o svojim zaslugama. Više volim da govorim o mojim saigračima. Na primjer, Nesta me puno toga naučio jer se radi o vrhunskog fudbaleru. U svakom slučaju, drago mi je zbog pohvala trenera Alegrija”, dodaje Tijago Silva.

Silva je potom govorio o sunarodniku Gansu, koji se pominje kao moguće pojačanje Milana, ali i o još nekim Brazilcima.

“Sa Gansom sam pričao prije dva dana, prije neko je osvojio titulu u šampionatu Brazila. Nije igrao zbog povrede, i želi što prije da se vrati na teren. Ja bih naravno volio da Ganso dođe u Milan. Kaka? On ima sjajnu istoriju u Milanu, i nadam se da bi ponovo mogao da obuče naš dres, jer se radii vrhunskom igraču. Robinjo? Ima kvalitet i može uvijek više da pruži. Ja se uvijek trudim da napredujem i nadam se da ću u tome uspjeti i iduće sezone”, zaključio je Tijago Silva.