I Bogdanu Miliću prija Naljčik

Milić je postigao drugi gol u dresu tima iz Naljčika, iako u prethodnom periodu nije imao mnogo prostora da se pokaže
0 komentar(a)
BOGDAN, Foto: Www.spartak-nalchik.ru
BOGDAN, Foto: Www.spartak-nalchik.ru
Ažurirano: 16.05.2011. 20:42h

Nekadašnji napadač Budućnosti i holandskog Den Haga Bogdan Milić “proradio” je u novom timu - napadač Spartaka iz Naljčika postigao je vodeći gol protiv Volge (1:1). Gosti su, međutim, izjednačili u posljednjim trenucima i pokvarili slavlje Milićevom timu.

Klub iz Naljčika je sa svega sedam bodova nakon devet kola u donjem dijelu tabele...

- Propustili smo šansu da zabilježimo važnu pobjedu. Teren je bio težak za igru, što meni i nije mnogo smetalo. Moglo je, međutim, sve i drugačije da izgleda, a ubrzo nakon gola uzdrmao sam i prečku. A što se dosadašnjih rezultata tiče, nismo ostvarili planirano jer je nedostajalo i sreće. Dobro je, međutim, što je prvenstvo još u početnoj fazi, tako da jedna pobjeda može puno toga da promijeni - ističe Milić.

Crnogorski internacionalac je ove zime stigao u Rusiju, a na posljednjem meču sa Volgom postigao je drugi gol u tamošnjem šampionatu...

- Protiv Volge sam ušao na poluvremenu, ali prethodno nisam imao baš zavidnu minutažu. Iskreno, nadam se da će se i to promijeniti. Mislim da i od mene puno zavisi, ali vidjećemo kako će se stvari odvijati - dodao je korpulentni špic.

Milić je dolaskom u Spartak povećao koloniju naših internacionalaca u Naljčiku, pošto boje istog tima brane i reprezentativci Miodrag Džudović i Milan Jovanović.

- Obojica su mi zaista puno pomogli, a ekipa me takođe odlično prihvatila. Džudović je kapiten tima već četiri godine, on nas je sve uhodao. Tu je i Milan, a zajedno sa nama su i Adnan Zahirović iz Bosne i Hercegovine, te Jovan Golić, koji je stigao iz Inđije. Imamo, međutim, puno novih igrača, a mnogi od njih prvi put igraju u prvoligaškoj konkurenciji - dodao je Milić.

Interesantno da je bivši napadač Budućnosti prvi gol u ruskom šampionatu postigao protiv Dinama, kojeg je predvodio Miodrag - Grof Božović.

Crnogorski stručnjak nedavno je napustio moskovski tim, ali neće dugo čekati na novi posao, jer se prema navodima ruskih medija očekuje da Božović samo ozvaniči saradnju sa Rostovom.

- Grof je imao odlične rezultate sa FK Moskvom i Amkarom, potom je stigao u Dinamo, koji ima velike igrače. Dobro je vodio i njih, ali jednostavno nije ih htio gol. On je već ostavio dubok trag u Rusiji, mislim da bi ga svaka ekipa poželjela za trenera. Radio sam sa njim dok sam bio u Budućnosti, bili smo i prvi dok nije otišao, a potom smo izgubili titulu. Mnogo ga cijenim i kao trenera i kao čovjeka. Siguran sam da će se dobro snaći i u Rostovu, koji ima dobru ekipu - zaključio je Milić.

Bonus video: