Tevez: Odlučiće moja porodica

Za mene je porodica na prvom mjestu, ne bih mogao da budem udaljen od nje. Vidjećemo šta će biti , ako riješimo taj problem sve je moguće - kazao je Tevez
0 komentar(a)
Tevez, Foto: REUTERS
Tevez, Foto: REUTERS
Ažurirano: 16.05.2011. 19:30h

Italijani su ga već vidjeli kao novo pojačanje Intera, Španci kao idealnog napadača za Real, a Karlos Tevez je izgleda već odlučio - prepustiće svoju budućnost familiji i uradiće kako mu ona kaže.

Argentinac je odavno u tihom sukobu sa menadžerom Roberto Manćinijem, tako su makar sve vrijeme predstavljali njihov odnos engleski mediji. Međutim, popularni Apače je spreman da nastavi na Ostrvu ako porodica ne bude htjela da napušta Istlends.

- Vidio sam sve što se pisalo, svi su govorili da sam već napustio Siti, ali ja sam i dalje ovdje. Za mene je porodica na prvom mjestu, ne bih mogao da budem udaljen od nje. Vidjećemo šta će biti , ako riješimo taj problem sve je moguće. Ali, za sada sam igrač Sitija, a konačnu riječ daje moja porodica - kazao je Tevez.

Inter je, navodno, odustao od Aleksisa Sančesa iz Udinezea kako bi ga Siti lakše angažovao i time otvorio mogućnost da Tevez napusti Mančester. Zato, italijanski mediji i dalje vjeruju da Argentinac nije daleko od „crno-plavih” i da Masimo Morati zna način kako da ga privoli da dođe u Milano. Međutim, vlasnik Intera vjerovatno nije očekivao da nije sve ni do Teveza...

Bonus video: