Bogdan Milić najbolji protiv Volge

Iako je odigrao samo drugo poluvrijeme u remiju svog Spartaka iz Naljčika protiv Volge (1:1), crnogorski napadač Bogdan Milić proglašen je za najboljeg aktera.
0 komentar(a)
Bogdan Milić, Foto: Www.spartak-nalchik.ru
Bogdan Milić, Foto: Www.spartak-nalchik.ru
Ažurirano: 14.05.2011. 20:08h

Iako je odigrao samo drugo poluvrijeme u remiju svog Spartaka iz Naljčika protiv Volge (1:1), crnogorski napadač Bogdan Milić proglašen je za najboljeg aktera. Zaslužio ga je sjajnom igrom i prvim golom iz akcije svog tima i to tek u 9. kolu ruske Premijer lige. Asistirao je Brazilac Leandro, a Milić u 59. minutu sjajno u prijemu stvorio prostor za nebranjiv šut. Prethodnih šest golova ovog tima, od kojih je jedan postigao i Milić (u porazu od Dinama u kojem je igrao 18 minuta), postignuti su nakon prekida, ili sa penala.

"Rusija, ali i cijeli svijet će zapamtiti Milića ako ovako nastavi da igra. Neprijatno je, ali moram da priznam da o ovom napadaču ne znam ništa, ali ovo što pokazuje je odlično. Najbolji je na terenu", bio je iskren komentator jednog od ruskih on lajn portala.

A 23 - godišnji saigrač crnogorskih reprezentativaca Miodraga Džudovića i Milana Jovanovića nije imao pravu pomoć, pa je Naljčik kažnjen u 90. minutu i ostao je prikovan za dno tabele.

Milić je igrao u Budućnosti, a potom u holandskom Den Hagu, iz kojeg je prešao u Krila sovjetov prošlog ljeta. Promjena trenera u Krilima, ostavila je Milića bez angažmana u avgustu, ali je 6. marta ove godine potpisao ugovor na 18 mjeseci sa Naljčikom.

Bonus video: