Meč sezone za Dečić

"Igramo najvažniji meč u sezoni, a uprkos maloj krizi mi smo odlučujuće utakmice stalno dobijali", kazao je pouzdani defanzivac Dečića Boris Grbović.
81 pregleda 0 komentar(a)
Šofranac, Foto: Savo Prelević
Šofranac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.05.2011. 21:32h

Iako su u finiš šampionata ušli sa bodovnom zalihom i najlakšim rasporedom, Tuzani nijesu obezbijedliili opstanak. Razlog je tek bod osvojen protiv Sutjeske kući, a potom i poraz na gostovanju Baru (3:0).

"Igramo najvažniji meč u sezoni, a uprkos maloj krizi mi smo odlučujuće utakmice stalno dobijali. Daćemo maksimum da tako bude i ovoga puta, a sigurno je da neće biti lako. Tim prije jer ni Lovćen matematički nije siguran, ali bi im bod garantovao siguran opstanak. Zato mogu da igraju onako kako najviše vole, sa brzim igračima koji se fantastično transformišu u kontri. Zato moramo biti oprezni, a povoljna okolnost je i što smo kompletni, jer će Marković biti spreman nakon lakše povrede", kazao je pouzdani defanzivac Dečića Boris Grbović.

Bez rezultatskog pritiska fudbaleri Lovćena idu u goste Dečiću. Na petom mjestu sa 36 poena, tri kola prije kraja šampionata, Cetinjani mogu u opuštenijoj atmosferi da odigraju još jednu prvenstvenu utakmicu.

"Tačno je da u današnji duel sa Dečićem ulazimo rasterećeni, ali to ni u kom slučaju ne znači da smo se unaprijed predali i da ćemo tako lako domaćinu predati bodove. Ipak, činjenica je da Tuzanima gori pod nogama. Bodovi su im prijeko potrebni kako bi odmakli od opasne zone, a mi s druge strane nemamo šta da čuvamo, igraćemo otvoreno, truditi se da se nadigravamo sa rivalom, pa ko šta ponese", kaže golgeter Lovćena Ivan Jablan.

Bonus video: