Sutjeska protiv Zete juri bodove spasa

Tri kola nijesmo poraženi što znači da nam je forma u usponu. Vjerujem da imamo snage da nastavimo u istom ritmu“, kazao je trener Sutjeske Dragan Mijanović.
0 komentar(a)
sutjeska, Foto: Luka ZEKOVIĆ
sutjeska, Foto: Luka ZEKOVIĆ
Ažurirano: 13.05.2011. 10:25h

U rezultatskom pogledu Zeta je rasterećena protiv Sutjeske usjutrašnjem meču na Trešnjici. Sa druge strane, Nikšićanima gori pod nogama, Sutjeska je u grupi timova koji vode grčevitu borbu za opstanak. Iz tabora Zete, međutim, uvjeravaju da su spremni da se na pravi način suprotstave gostujućem timu.

"Daćemo sve od sebe kao i na svakoj utakmici, a vidjećemo da li će to biti dovoljno za pobjedu. Idemo na pobjedu uprkos svim pričama da ćemo prepustiti bodove protivniku. Sutjeska se bori za opstanak, tako da će gosti osjećati pritisak. Vjerujem da možemo da ostvarimo cilj", poručio je Ivan Novović, lijevi bek Zete.

Tri kola prije kraja šampionata, Sutjeska će protiv Zete pokušati da se domogne spasonosnih bodova. Nezahvalan rival za vađenje, ali izabranici Dragana Mijanovića primorani su da u meč uđu bez kalkulacija. Da li će respekt protivnika i igra bez straha od rivala donijeti rezultat, ostaje da se vidi. Sigurno da su rezultati iz posljednjih kola popravili atmosferu kraj Bistrice, ali do posljednjeg kola spokoja nema.

“Zeta je odlična ekipa koja u svojim redovima ima izvanredne pojedince. Međutim, nama su bodovi prijeko potrebni tako da ćemo učiniti sve da se iz Golubovaca vratimo neporaženi. Neće biti lako ali se unaprijed nećemo predati. Motiv je na našoj strani, jer se borimo za goli prvoligaški život. Moramo igrati disciplinovano i borbeno ako mislimo da dođemo do zacrtanog cilja. Tri kola nijesmo poraženi što znači da nam je forma u usponu. Vjerujem da imamo snage da nastavimo u istom ritmu“, kazao je trener Sutjeske Dragan Mijanović.

Zbog parnih kartona meč sa Zetom propustiće Milorad Krivokapić i Jovan Nikolić.

Vjerovatni sastav (4-4-2): Lakićević – Dubljević, N. Dževerdanović, Vuković, M. Dževerdanović – Bulajić, Pejović, Kasalica, Todorović – Bakoč, Marković.

Bonus video: