Napoli želi Sančeza i Inlera

Obećao sam De Laurentisu da će Napoli imati prednost ako Inler odluči da promijeni sredinu“, kaže Poco, predsjednik Udinezea.
0 komentar(a)
Aleksis Sančez, Foto: Reuters
Aleksis Sančez, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.05.2011. 09:39h

Iako još uvijek nije riješio dilemu ostanka trenera Valtera Mazarija, Napoli razmišlja o prelaznom roku i igračkom kadru za iduću sezonu. Predsjednik Napolija Aurelio de Laurentis „udicu je bacio“ na dvojac iz Udinezea, Inlera i Sančeza. To je otkrio predsjednik Udinezea Đanpaolo Poco.

„Postoji interesovanje, ali ništa se još nije dogodilo. Za Inlera smo se dogovorili da se sretnemo po završetku prvenstva, i nijesmo započeli nikakve pregovore. Napoli je za njega izrazio interesovanje još u januaru, ali nijesmo mogli pustiti tako važnog igrača u toku sezone. Obećao sam De Laurentisu da će Napoli imati prednost ako Inler odluči da promijeni sredinu“, kaže Poco.

Predsjednik Udinezea se nada da će Sančez ostati i iduće sezone.

„Nadam se da će odlučiti da ostane kod nas. Vjerujem da mu je potrebna još jedna sezona u Udinama da bi potpuno sazrio. Mnoog cijenimo Sančeza, i znamo kakav je njegov kvalitet. U njegovim godinama bilo bi šteta da napravi skok u prazno. Bilo je priča sa Napolijem i oko njega, ali to su bili samo obični razgovori, koje je bolje ne produbljivati u ovom trenutku kada se borimo za Ligu šampiona. De Laurentis ima ambiciozan projekat, i već jaku ekipu, koja je imala sjajnu sezonu u prvenstvu. Vidim da predsjednik Napolija želi nova prava pojačanja, i bio bih srećan da sam navijač tog kluba“, istakao je predsjednik Udinezea.

Bonus video: