Sanderlend i Vest Bromvič žele da dovedu Simona

Vukčeviću na ljeto 2012. ističe ugovor, pa se Sportignu isplati da ga proda po završetku tekuće sezone kako bi zaradio na obeštećenju
0 komentar(a)
Simon, Foto: Reuters
Simon, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.05.2011. 19:30h

Simon Vukčević je na pragu odlaska iz Sportinga i prelaska u Premijer ligu, objavili su portugalski i engleski mediji, po ko zna koji put u posljednje dvije godine.

Priča bi, međutim, konačno trebala da bude realna, ponajviše zbog toga što Vukčeviću na ljeto 2012. ističe ugovor, pa se Sportignu isplati da ga proda po završetku tekuće sezonekako bi zaradio na obeštećenju. Spominje se cifra od dva miliona eura, koja nije prevelika za klubove iz Premijer lige.

Ova varijanta odgovarala bi i Simonu, koji je ove sezone izgubio status prvotimca i sve češće šansu dobija sa klupe. Odigrao je 22 meča u prvenstvu i postigao dva gola.

Kao moguće destinacije crnogorskog reprezentativca spominju se Sanderlend i Vest Bromvič Albion. Još ranije je u kombinaciji bio i Bolton, ali ta priča trenutno nije aktuelna.

Sanderlend i Vest Bromvič čvrsto drže pozicije u sredini tabele i naredne sezone će opet igrati Premijer ligu, što bi mogla da bude Simonova velika šansa...

Bonus video: