Gvardiola: Rajola mi je u januaru nudio Pogbu; RaJola: Nisam pričao sa Gvardiolom

"Da, da, prije dva mjeseca Rajola mi je nudio Mhitarjana i Pogbu. Želio je da dođu kod nas. Pogba je nevjerovatan igrač, top igrač", rekao je Gvardiola
0 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.04.2018. 18:29h

Kontroverzni fudbalski agent Mino Rajola nedavno je žestoko verbalno napao Pepa Gvardiolom, nazvavši ga "lažljivim psom", zbog sukoba koji datira odavno, još kada je u Barseloni igrao Zlatan Ibrahimović.

Gvardiola je danas, kao odgovor, naveo da je Rajola u januaru nudio njegovom timu dvojicu igrača Mančester junajteda - Pola Pogbu i Henrika Mhitarjana!

"Da, da, prije dva mjeseca Rajola mi je nudio Mhitarjana i Pogbu. Želio je da dođu kod nas. Pogba je nevjerovatan igrač, top igrač", rekao je Gvardiola.

Trener Mančester sitija je sarkastično objasnio zašto ih nije uzeo:

"Znam što misli o meni. Odavno znam da misli da sam pas. Morao bi više da poštuje pse, nije lijepo da ih poredi sa mnom. Dugo se znamo ja i on. Znam da misli da sam loš čovjek, kukavica... On bi morao više da vodi računa o svojim igračima, a ne da ih nudi trenerima i ljudima kakav sam ja", kazao je Gvardiola.

Oglasio se i Rajola, koji je demantovao da je Gvardiolu nudio dvojicu njegovih igrača, ali nije demantovao da je razgovarao sa nekim iz Mančester sitija.

"Nikada nisam razgovarao sa tim čovjekom. O mojim igračima ne razgovaram sa trenerima. Što se tiče Mančester sitija, mogu da kažem da je to veliki klub, koji ima velikog trenera", rekao je Rajola.

Mančester siti sjutra od 18 i 30 dočekuje Mančester junajted i pobjedom u gradskom derbiju osvojio bi titulu u Premijer ligi.

Bonus video: