Nikad žešći Maradona "opalio" po svima: Sampaoli je fudbalski šarlatan

Slavni i najpoznatiji "gaučos" odavno je u svađi sa Sampaolijem, a bijesan je posebno nakon poraza od Španije 6:1, u prijateljskom meču, krajem marta u Argentini
58 pregleda 1 komentar(a)
žrijeb maradona, Foto: Reuters
žrijeb maradona, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.04.2018. 16:09h

Diijego Maradona je ponovo u svađi sa svima, a u posljednjem javnom nastupu ponovo se okomio na selektora Argentine Horhea Sampaolija, ali je pričajući o fudbalu dotakao i predsjednika države Mauricija Makrija.

Slavni i najpoznatiji "gaučos" odavno je u svađi sa Sampaolijem, a bijesan je posebno nakon poraza od Španije 6:1, u prijateljskom meču, krajem marta u Argentini.

"Sampaoli je došao da nas uči da je lopta okrugla. Pravi se da sve zna, da je najpametniji od svih, da smo svi mi budale... Neka mi neko kaže kada je dao gol neki gol, neka mi neko dostavi snimak neke utakmice u kojoj je igrao... I takav čovjek da drži lekcije nama, koji smo uradili mnogo za argentinski fudbal. On je sujetni šarlatan", rekao je Maradona za CNN.

Maradona je optužio predsjednika Fudbalskog saveza Argentine Klaudija Tapiju da sa Sampaolijem urušava argentinski fudbal.

"Njih dvojica su se udružila da nas unište. Oni su fudbalski varvari, rušitelji...", rekao je Maradona.

Na kraju, malo i o Mauriciju Makriju, prvom čovjeku Argentine.

"Umjesto da veliča svoju zemlju, on skida zastavu Argtentine i stavlja američku, kad god mu Donald Tramp to naredi", rekao je Maradona.

Bonus video: