Povreda jača od Stojanovića

Zbog povrede koja ga godinama muči, moraće da propusti finalne mečeve Kupa pobjednika kupova sa francuskim Trembleom
0 komentar(a)
Goran Stojanović, Foto: Www.vfl-gummersbach.de
Goran Stojanović, Foto: Www.vfl-gummersbach.de
Ažurirano: 11.05.2011. 18:56h

Petogodišnjoj avanturi Gorana Stojanovića u Gumerzbahu je došao kraj - jedan od najboljih svjetskih golmana je zbog povrede leđa završio sezonu, a samim tim i epizodu u klubu koji je 12 puta bio prvak Njemačke.

Kao što je poznato, bivši crnogorski reprezentativac se prije nekoliko mjeseci dogovorio da u junu pređe u Rajn Nekar leven.

Zbog povrede koja ga godinama muči, moraće da propusti finalne mečeve Kupa pobjednika kupova sa francuskim Trembleom.

Stojanović, uzgred, neće nastupiti u posljednja četiri kola Bundes lige, u kojima Gumerzbah igra sa velikanima Hamburgom, Kilom i upravo Rajn-Nekarom, te posljednjeplasiranim Frizenhajmom.

Najveći uspjeh 34-godišnjeg Baranina u Gumerzbahu je stigao prošle sezone, kada je predvodio svoj tim do pehara u Kupu pobjednika kupova.

U finišu sezone na golu će ga mijenjati srpski internacionalac Vladan Krasavac, koji je 15. aprila napunio 40 godina! On je na kraju prošle sezone završio karijeru u Veclaru, ali je prihvatio poziv Seada Hasanefendića da pomogne u finišu sezone.

Stojanović je rukometom počeo da se bavi u Mornaru, potom je igrao za Epoksid iz Priboja, Crvenu zvezdu, Lovćen, švajcarski Grasphopers i njemački Fulingen, iz kojeg je poslije samo godinu prešao u Gumerzbah.

Bonus video: