Đanfranko Zola mijenja Anćelotija?

Pojedini engleski mediji su ponudili i drugu varijantu - da Anćeloti ostane na klupi, a da mu pomoćnik bude upravo Zola. Ta opcija je, ipak, manje realna
0 komentar(a)
Zola, Foto: REUTERS
Zola, Foto: REUTERS
Ažurirano: 09.05.2011. 18:16h

Dani Karla Anćelotija u Čelziju su po svemu sudeći odbrojani, a u Engleskoj su počeli da licitiraju sa mogućim nasljednicima italijanskog stručnjaka.

Tako je „Skaj sports” došao do informacije koja do sada nikom nije bila ni na pameti - Roman Abramovič razmišlja da za menadžera postavi Đanfranka Zolu!

Odlazak Anćelotija je, dakle, izvjestan, a bogati Rus polako razmišlja da vrati legende na „Stemford bridž”, iako se Zola nije proslavio kao menadžer dok je vodio Vest Hem. Ipak, jasno je da navijači ne bi imali ništa protiv - isti oni su ga nezvanično proglasili za najboljeg igrača u istoriji Čelzija.

Iz Čelzija nisu željeli da pričaju na ovu temu, iako je „Skaj sports” objavio da je Zola već pričao sa čelnicima „plavaca” o preuzimanju ekipe.

- Nemamo komentar na špekulacije - bilo je sve što su novinarima rekli iz kluba.

Anćeloti je, inače, odlučio da proda Zolu Čelziju 1996. goidne kada je bio trener Parme, a ovaj je kasnije odigrao 312 utakmica i postigao 87 golova za tim sa „Stemford bridža”.

Pojedini engleski mediji su ponudili i drugu varijantu - da Anćeloti ostane na klupi, a da mu pomoćnik bude upravo Zola. Ta opcija je, ipak, manje realna, s obzirom na to da je Anćeloti završio sezonu bez trofeja.

Bonus video: