Milan potvrdio dolazak Meksesa i Taiva

Već smo doveli Meksesa i Taiva i mislim da će sa njima naša odbrana da bude još bolja. Tu nije kraj pojačanjima, tek treba da vidimo šta ćemo za vezni red i napad - rekao je Alegri
0 komentar(a)
Alegri, Foto: REUTERS
Alegri, Foto: REUTERS
Ažurirano: 09.05.2011. 17:32h

Trener Milana Masimilijano Alegri potvrdio je da je novi šampion Italije dogovorio dolazak Filipa Meksesa iz Rome i Tajea Taiva iz Marseja.

Alegri je otkrio da je posao gotov samo dan nakon što je potpredsjednik kluba Adrijano Galijani rekao da je zainteresovan da angažuje Taiva.

- Već smo doveli Meksesa i Taiva i mislim da će sa njima naša odbrana da bude još bolja. Tu nije kraj pojačanjima, tek treba da vidimo šta ćemo za vezni red i napad - rekao je Alegri.

Oba igrača u Milan stižu bez obeštećenja, jer im ovog ljeta ističu ugovori sa klubovima.

Mekses je sedam godina bio član Rome (došao iz Oksera 2004), a italijanski mediji već mjesecima pišu da je dogovorio da pređe u Milan na kraju sezone.

Taivo je, sa druge strane, postao želja Milana tek prije nekoliko sedmica, ali je stvar brzo riješena, pa će lijevi bek iz Nigerija od naredne sezone da igra u Seriji A. Taivo je u Marseju od 2005. godine.

Alegri, međutim, nije znao da odgovori na pitanje da li se vraća Kaka i dolazi li mladi as Santosa Ganso.

- To nije do mene. Prvo treba da razgovaram sa čelnicima kluba da vidimo kakve su nam mogućnosti za prelazni rok - kazao je Alegri.

Bonus video: